Волейболистът на Нефтохимик Георги Братоев се завърна в игра при

...
Волейболистът на Нефтохимик Георги Братоев се завърна в игра при
Коментари Харесай

Георги Братоев: Нефтохимик играе много слаб волейбол, близко до катастрофалния...

Волейболистът на Нефтохимик Георги Братоев се завърна в игра при загубата с 0:3 от ЦСКА . Разпределителят, който се възвръща от травма, влезе на полето в края на втория гейм и остана до края на срещата.
 ЦСКА - Нефтохимик 2010 @@@

" Сравнително добре съм, занапред стартирам да влизам в игрището, само че към момента не мога да скачам, към момента имам проблеми. След 5 месеца седене у дома на дивана, за мен беше наслаждение да се върна, без значение че нещата не се получават. Невъзможно е да покажеш каквато и да е игра след 5 месеца. Знам какво ме чака и какво би трябвало да направя. За момента ми е мъчно да скачам и да търча, което е главно. Чисто спортно-технически в границите на един месец би трябвало да мога да депозирам много по-прецизно от през днешния ден и да се движа по-добре. В началото на февруари може би ще мога да бъда на 80 % физически подготвен. Имам два пирона в крайници, които на доктрина може да се наложи да бъдат извадени.

Нефтохимик играе доста слаб волейбол, близо до пагубния, резонно загубихме. Играем едва на всички детайли и закономерно сме изгубили всеки един значим мач с тим, който е покрай нас ", сподели Братоев в ефира на Диема спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР