Волейболен турнир под надслов Те са“ ще се проведе на

...
Волейболен турнир под надслов Те са“ ще се проведе на
Коментари Харесай

Волейболен турнир „Те са“ ще се проведе в подкрепа на пациен...

Волейболен шампионат под надпис „ Те са “ ще се организира на  19 ноември 2022 година от 10:30 ч. в зала „ Арена Асарел “, Панагюрище. Събитието е част от самодейността „ Победителите “, която поддържа пациентите с онкологични болести, а уредник е Онкологичният център към МБАЛ „ Уни Хоспитал “.  Целта на шампионата “Те са ” е да събере на едно място пациенти, техните близки и здравни експерти, с цел да потвърдят дружно, че с помощта на навременната сложна грижа и актуалните медицински способи пациентите освен сполучливо се оправят с провокациите на онкологичната диагноза, само че не престават да са спечелили във всички сфери на живота. 

Предстоящият волейболен шампионат „ Те са ” още веднъж ще покаже на обществото непоколебимата религия в триумфа и постоянството, което онкопациентите демонстрират всеки ден като гаранция за тяхното високо качество на живот.

Водещ на събитието ще бъде радио водещият Иво Райчев, а измежду съидейниците на самодейността са Община Панагюрище, Командерия „ Св. Княз Борис І ” от Ордена на рицарите Тамплиери на Йерусалим в България, ВК Панволей. 

Стратегическата самодейност “Победителите ” на Онкологичен център „ Уни Хоспитал “ е първата по рода си просоциална акция на онкологичен център, проведена у нас. Тя продължава традицията си да поддържа своите пациенти в проявата на адаптивните им качества и построяването на позитивни тактики за справяне с следствията от болестта. По този метод им разрешава да проявят по най-благоприятен метод личностния си капацитет. 

Благодарение на интердисциплинарния метод в планирането и провеждането на събитието, става допустимо използването на био-психо-социалния модел в грижата за пациентите, възстановяване на информираността на необятната общност по отношение на предварителната защита и лекуването на онкологичните болести и превъзмогване на другите обществени стигми, които съставляват съществени провокации пред пациентите.

 

„ Те са “ е четвъртото събитие от стратегическата самодейност „ Победителите “. Предишните „ Майсторско шофиране “, „ Тя е красива “, „ Двама в колата “ - реализираха голям триумф, който е обезпечен, когато високото равнище на професионализъм на лекарите и поддръжката на експертите срещне пациентската борбеност и решителност. 

Кога: 19 ноември 2022 г. 

Къде: Зала Арена Асарел

Запазете си датата! Началникът на Онкологичен център „ Уни Хоспитал “ доктор Росица Кръстева и целият му екип канят всеки, който би желал да стане част от един паметен състезателен празник, да се включи в шампионата, с цел да покажем дружно, че всички ние сме спечелили!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР