Волен Сидеров много обича да лъже. Да хване един факт

...
Волен Сидеров много обича да лъже. Да хване един факт
Коментари Харесай

Каракачанов намекна за развод със Сидеров, много лъжел

Волен Сидеров доста обича да лъже. Да хване един факт и към него по този начин да оплете, че нищо да не е истина. Това разгласи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по адрес на съдружния си сътрудник в " Обединени патриоти " в изявление за утринния блок на бТВ.

Така военният министър коментира интервю на водача на " Атака ", в което той изяснява, че Вътрешна македонска революционна организация е получило високи изборни резултати и поради това, че Каракачанов е споделил да на договорката за Ф-16.

" Не съм споделил да на договорка за Ф-16, тъй като договорка няма. Казал съм да на договаряния ", изясни Каракачанов.

Според него Сидеров не можел да преглътне обстоятелството, че разгромът на " Атака " на изборите за Европейски парламент е неповторим.

" Вместо да седне като естествен човек да си направи разбор, избира да сипе обвинявания ", сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов допусна опция обединението Обединени патриоти да бъде преформатирана. Той се чувал и виждал с Валери Симеонов, само че не и със Сидеров. А водачът на " Атака " не бил правил съвещание на парламентарната група от най-малко година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР