Волен Сидеров хем иска да бъде във властта и да

...
Волен Сидеров хем иска да бъде във властта и да
Коментари Харесай

Каракачанов: Сидеров няма дупе да скочи на Борисов и плюе нас

Волен Сидеров хем желае да бъде във властта и да я употребява, защото той има регионални и зам.-областни шефове, министър на стопанската система и зам.-министри, хем в това време желае пред публиката да наподобява опозиционер. Обаче няма дупе да скочи на Бойко Борисов или на някой министър от ГЕРБ, а направи фундаменталната неточност 1 година да плюе своите сътрудници. Това съобщи в Пловдив вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка на поисканата му оставка от водача на " Атака " в пленарната зала.

Днес в пленарната зала Волен Сидеров остро разкритикува Красимир Каракачанов като го упрекна че разпродава апетитни парцели на министерството по морето.

" От октомври м.г. Сидеров желае оставката на Валери Симеонов, в този момент, като си видя резултата от евроизборите, стартира да желае моята. Ако ме питате какво ми е мнението - не ме интересува. Нито той, нито приказките му ", отсече вицепремиерът. И добави, че от дълго време не разбирал логиката на водача на " Атака ". Сидеров упорствал за оставката му и поради контракта за американските изтребители Ф-16, макар под него стояли подписите на 4 министри, единият е от които на стопанската система Емил Караниколов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР