Волен иска оставката на Валери Симеонов до края на деня

...
Волен иска оставката на Валери Симеонов до края на деня
Коментари Харесай

Борисов от ОАЕ: Няма да подам оставка вместо Валери Симеонов

Волен желае оставката на Валери Симеонов до края на деня

Ако желая силово оставката на Валери Симеонов това ще счупи цялата структура, с сходен акт държавното управление ще падне. Така Борисов разяснява обстановката в страната пред публицисти в ОАЕ, където е на посещаване. Той изясни, че единствено по решение на обединението на обединените патриоти може да има оставка на Симеонов, тъй като другояче би нарушил съдружното съглашение.

“По-сложно е в сравнение с наподобява, само че мое еднолично решение не би имало правна стойност. Разбирам, че сред Волен Сидеров и Валери Симеонов има голямо напрежение, само че те би трябвало да си решат вътрешно връзките ”, сподели Борисов.

Той добави, че от името на Симеонов не може да поеме ангажимент и към този момент е изразил възмущението си от казаните от него две думи, които са обидили майките с деца с увреждания.

“Какво желаете да направя, да си подам аз оставката вместо Валери Симеонов и да хвърля страната в тежка злополука? Няма да стане! Затова притискам зъби и си правя работата и мисля, че си я правя добре като имаме поради какви са индикаторите на страната и по какъв начин ни одобряват на открито ”, разяснява премиера.

На записка от публицист, че Волен Сидеров желал конферентна връзка министър председателят отсече: “Аз имам телефон, дано ми се обади. ”

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР