Вокалистката на Nightwish Флор Янсен е диагностицирана с рак на

...
Вокалистката на Nightwish Флор Янсен е диагностицирана с рак на
Коментари Харесай

Вокалистката на Nightwish е с рак на гърдата, отправи призив към всички жени

Вокалистката на Nightwish Флор Янсен е диагностицирана с рак на гърдата, разгласи самата тя в обява в обществените мрежи.

Янсен не е имала недоволства, а туморът е открит след обиновен профилактичен обзор. Прогнозата за лекуването ѝ е доста добра. Предстои тя да се подложи на интервенция, последвана от лъчелечение.

В писмо до почитателите си Янсен насочи апел към всички дами да посещават постоянно профилактични мамографски прегледи, тъй като това избавя животи.

" Думата " рак " е шокираща. Всичко, което сте намирали за значимо в живота преди диагнозата, се трансформира фрапантно за минути. Сега просто желая да бъда здрава още веднъж. Искам да видя по какъв начин щерка ми пораства и се трансформира в жена. Искам да пребивавам!

И най-страшната част от всичко това е, че мислех, че съм здрава. Не усещах, че имам рак. Не знаех, че го имам до момента в който, като жена на възраст над 40, не отидох на общоприет мамографски профилактичен обзор - нещо, което се предлага в доста страни, някъде даже гратис.

Ако не бях отишла на обзор, туморът нямаше да бъде открит. След една година към този момент можеше да се е разрастнал доста и мисълта за това ме накара да споделя историята си с вас. Мамограмата избавя живот!

Ако ви вдъхновя да се погрижите за себе си, тогава от тази онкодиагноза ще е излязло и нещо положително.

Благодаря ви, че прочетохте това писмо ", написа певицата.

Янсен добавя, че се надява да се усеща задоволително добре, с цел да се включи в идното европейско турне на Nightwish, което стартира на 20 ноември.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР