Вокалистът от Авеню Велизар Соколов – Заки признава, че има

...
Вокалистът от Авеню Велизар Соколов – Заки признава, че има
Коментари Харесай

Заки: Обичам и мразя Саня едновременно!

Вокалистът от „ Авеню ” Велизар Соколов – Заки признава, че има много спорни усеща към колежката си Саня Армутлиева . На моменти тя е най-хубавия му другар я обича, а в други искрено я ненавижда, научи HotArena .

„ Ценя и обичам Саня Армутлиева. Никога не е имало дрязги сред нас двамата. Това е обич и ненавист, възприятието е доста провокиращо ”, споделя самият Заки.

Той признава, че връзките им са от дълги години. „ Ние се познаваме от доста години, а другарството ни е минало през доста тествания ”, споделя Заки, представен от „ България през днешния ден ”.

Певецът приема доста съществено ролята си в „ Х фактор ”, а под негово управление е тимът в категория „ 25+ ”.

Преди дни, благодарение на Мария Илиева, Заки избра тримата артисти, които отиват непосредствено на финалите на шоуто. Сред тях е и екзотичната английска актриса Манал Ел Фейтури.

Освен, че ще е неин наставник, Заки си е сложил за цел да я научи да приказва и на български. „ Искам да я науча на съществени неща в нашия език. Предаването е българско и би трябвало да се приказва на български език, а тя има предпочитание да го научи ”, разкрива още продуцентът.

Що се отнася до това, дали би написал своя биографична книга, Заки е сбит. „ Животът ми не е забавен за книга ”.

Заедно с сътрудника си Любо Киров, Заки се наслаждения и на тайния концерт в клуб в София, където 13-те финалисти на предаването бяха показани.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР