Вождът на Северна Корея Ким Чен-ун нарече президента на САЩ

...
Вождът на Северна Корея Ким Чен-ун нарече президента на САЩ
Коментари Харесай

Вождът Ким за Тръмп: Ще подчиня умопобъркания и изкуфял...

Вождът на Северна Корея Ким Чен-ун назова президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп " умоповреден " в рядко изказване, прочетено по малкия екран.

По думите на Ким, речта на Тръмп пред Общото заседание на Организация на обединените нации " удостовери, че напредъкът по нуклеарната и ракетната стратегия е верният път и той ще бъде следван до дъно ".

Той дефинира мненията на Тръмп като " оповестяване на война " и се зарече, че страната му ще обмисли допустимо най-крайните ограничения в отговор.

" Поведението на умоповреден на американския президент, намерено изразяващ на сцената на Организация на обединените нации неморалната воля за " цялостно заличаване " на суверенна страна... прави даже тези с естествена мисловна дарба да не могат да запазят самообладание и здравомислие ", предизвести Ким Чен-ун.

" Със сигурност и несъмнено ще подчиня умопобъркания американски изглупял дъртак с огън ", заплаши вождът Ким.

В речта си пред Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп назова Ким Чен-ун " ракетен човек, потеглил на самоубийствена задача " и сподели, че в случай че Съединени американски щати бъдат принудени да пазят себе си или своите съдружници, те няма да имат различен избор, с изключение на да разрушат изцяло Северна Корея.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР