Военнопрестъпният режим на Владимир Путин за пореден път наруши свое

...
Военнопрестъпният режим на Владимир Путин за пореден път наруши свое
Коментари Харесай

Руската армия мобилизира студенти

Военнопрестъпният режим на Владимир Путин за следващ път наруши свое заричане. Студенти в Руската федерация са карани да подписват авансово контракти с въоръжените сили на страната.

Путин беше заречен, че студенти в РФ няма да бъдат мобилизирани за пълномащабната война против Украйна, която той самичък стартира непредизвикано на 24 февруари 2022 година Руската окупаторска войска обаче търпи невиждани загуби в човешка мощ и военна техника в Украйна и Путин се нуждае от прясно пушечно месо.

Руският боен комисариат, дружно с управлението на висшите образователни заведения, принуждава студентите да подписват единодушие за предварителна военна работа, което ще разреши активизирането им месеци по-рано от тяхното довеждане докрай. Правозащитната организация „ Школа призывника “ оповестява, че такива случаи към този момент има в цяла Русия.

Униформените заблуждават младите мъже, които не схващат какви ще са следствията за тях, когато се подпишат на тези документи. Под разнообразни предлози, с помощта и на закани, студентите са принуждавани да подпишат, че желаят по-рано да завършат и да стартират военна работа. Те са принуждавани да положат своите изпити по-рано, което отваря вратата за готовност и неотложно изпращане на фронта в Украйна. След предварителното довеждане докрай студентите ще получат призовка със обвързване да се явят в локалната военна комисия. След провеждането на медицински прегледи ще бъдат изпратени в армията.

Така на процедура съветските студенти, които поради следването си бяха предпазени от попадане в армията, към този момент нямат никаква отбрана. От началото на пълномащабната война Русия е дала над 141 000 жертви на украинска земя. Само през последното денонощие ЗСУ са демилитаризирали 800 нашественици. Заради големите жертви в Руската федерация тече непрекъсната готовност. Масово бойци биват изпращани в Украйна без подготовка, оръжие и действително пояснение за какво се води тази война. Частната военна войска „ Вагнер “ на Пригожин активизира пандизчии, като съгласно военни източници загубите са колосални, сходно и на съветските въоръжени сили. Стотици хиляди съветски жители напуснаха родината си поради мобилизацията.

До този миг множеството руснаци се бяха приспособили към първичния потрес от нашествието с убеждението, че това няма да засегне личния им живот, споделя Денис Волков, шеф на основаната в Москва социологическа организация „ Левада “. Мобилизацията обаче промени това. „ Крайно неразбираемите критерии за набиране, грешките, позволени от военните... и спорните изказвания на длъжностни лица на разнообразни равнища, сътвориха у хората усещането, че съвсем всеки руснак може да бъде свикан “.

Руските жители всеобщо подкрепяха геноцида над украинския народ, само че когато през септември Путин разгласи военна готовност, стотици хиляди руснаци станаха пацифисти, напускайки територията на Руската федерация. Мнозина от тях избягаха в Турция, Казахстан и Грузия.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР