Военноморските сили търсят матроси, вакантните длъжности са за поделения във

...
Военноморските сили търсят матроси, вакантните длъжности са за поделения във
Коментари Харесай

Военноморските сили търсят матроси

Военноморските сили търсят матроси, вакантните длъжности са за поделения във Варна и Бургас. Кандидатите би трябвало да са със приблизително обучение, да не са по-възрастни от 28 години, да не са осъждани, да имат добра физическа подготовка. Това сподели капитан I сан Цветан Андреев.

Интерес демонстрират младежи от вътрешността на страната от дребните обитаеми места. До момента подадените документи са 108 за 75 места, означи Цветан Андреев.

Половината от длъжностите са корабни. Това са основно от плавателните регистрирани съдове на НАТО и Европейски Съюз, които учaстват в интернационалните задачи и интервенции, по които България е поела задължения. Месечното заплащане е 700 лв. и има опция за кариерно развиване.

Изпитите ще се проведат във Висшето военноморско учебно заведение във Варна. Периодът ще е 23 - 25 април. Назначените ще са с най-ниското звание матрос първи клас, според от показаните качества ще могат да се образоват в старшински лицей, на изхода на който ще имат и опция да порастват до приблизително равнище на ръководство във военноморските сили.

Документи могат да се подават до 16 март.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР