Военният министър в оставка Стефан Янев и днес, навръх рождения

...
Военният министър в оставка Стефан Янев и днес, навръх рождения
Коментари Харесай

Янев в оставка и навръх рождения си ден напомня: Въоъръжението ни е за скрап

Военният министър в оставка Стефан Янев и през днешния ден, точно на рождения си ден, до момента в който Народното събрание дебатира освобождението му от поста в кабинета на Кирил Петков, насочи предизвестие към власитмащите за защитата на страната. " Състоянието на отбранителната ни система през днешния ден е функционалност на конюнктурните решения, вземани през годините ", написа той, до момента в който депутатите спорят има или няма война на Русия в Украйна. И предложи на почитателите си във фейсбук да гледат кино лентата " Скрап ", чиято премиера бе през януари във Военния клуб.

Продукцията е на Военния ефирен канал и показва част от историята на армията от следовенно време до 2011 година, като разделя условно интервалите - в годините на Студената война и след демократичните промени.

Янев очевидно е склонен с обрисуваните в лентата трендове, че след 46-а година България се превъоръжава с модерното тогава руско съоръжение и бойни едицини, за разлика от тези след 89-а, когато всички те са редуцирани и в трите типа Въоръжени сили.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР