Военните конфликти имат дълга история, особено през 20 век. Краят

...
Военните конфликти имат дълга история, особено през 20 век. Краят
Коментари Харесай

Проф. Веселин Методиев: По темата за Украйна има разноговорене и страх, срам ме е от това

Военните спорове имат дълга история, изключително през 20 век. Краят идва тогава, когато диктаторът е изчерпал всичките си благоприятни условия, разяснява някогашният министър на образованието проф. Веселин Методиев в предаването „ Тази заран “ по БТВ за войната в Украйна.

„ Аз персонално не съм оптимист, че това ще свърши, както някои споделят на 9 май, тъй като щяло да има церемониал в някои от сринатите градчета. Дано да бъда опроверган “, уточни историкът.

„ Аз съм взел участие в обстановка, в която трябваше кураж, когато имаше война - офанзивата на НАТО против диктатора Милошевич.

Видях по какъв начин този кураж беше събран от една група хора, само че забележете при едно болшинство от 134 депутата при едно консолидирано държавно управление и президент, който влизаше в безспорна естетика с болшинството и държавното управление. Всички институционални фактори бяха окуражени от своите водачи. Сега е друго, в този момент има разноговорене, има боязън.

Мен дори ме е позор по човешки като родолюбец като го виждам този боязън “, означи той в коментар за помощта на България към Украйна.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР