Военни медици с отличия от министъра на отбраната 24-ият военномедицински

...
Военни медици с отличия от министъра на отбраната 24-ият военномедицински
Коментари Харесай

Военни медици с отличия от министъра на отбранатa

Военни медици с оценки от министъра на защитата 24-ият военномедицински екип се завърна след сполучлива задача в Мали. В края на предходната седмица те предадоха щафетата на техните сътрудници, които в идващите 4 месеца ще подсигуряват задачата на Европейския съюз за образование на силите за сигурност в малийската столица Бамако.

Полковник доцент доктор Димо Димов, д.м., заместник-началник на ВМА по войсковото здравно обезпечаване, връчи на целия екип от медицински експерти награди от името на министъра на защитата. Признанието идва за високите достижения в службата, осъществяване на служебните отговорности в комплицирана конюнктура и за проявения висок професионализъм, отговорност и издръжливост.

„ Благодаря ви за това, че за следващ път отзивите за представянето на нашите експерти там са отлични. За нас най-важното е, че се върнахте живи и здрави”, съобщи полк. доцент доктор Димо Димов при посрещането на екипа.

Българските лекари под пагон вземат участие в разнообразни филантропични и мироопазващи задачи зад граница повече от век, като постоянно са получавали отлична оценка за представянето си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР