Военната операция в Украйна е успешна. Няма да позволим страната

...
Военната операция в Украйна е успешна. Няма да позволим страната
Коментари Харесай

Изумително нагъл Путин: Войната е успешна за нас, Западът се провали! Вдигам заплатите и пенсиите

„ Военната интервенция в Украйна е сполучлива. Няма да позволим страната да се трансформира в плацдарм, употребен за опасност на Русия “. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на държавно съвещание.

„ Операцията се развива сполучливо и в строго сходство с проектите “, съобщи Путин на излъчено по малкия екран държавно съвещание, като добави, че Русия не е имала различен избор, с изключение на да изпрати войски.

Според него отношението на Запада към руснаците прилича на „ разгром “, само че „ блицкригът “ на глобите на Запада против Русия се е провалил.

Путин съпостави лавината от западни наказания против Русия, наложени поради спора в Украйна, с антисемитско принуждение от страна на фашисти.

„ Западът смъкна маската си на цивилизованост и стартира да се държи войнствено. Това подухва съпоставяне с антисемитските погроми на нацистите “, съобщи още президентът на държавното съвещание, излъчено по националната телевизия.

В речта си Путин съобщи още, че „ митът за западната обществена страна, за по този начин наречения златен милиард, се разпада “.

„ Нещо повече цялата планета е тази, която би трябвало да заплати цената за упоритостите на Запада и опитите му да резервира изчезващото си владичество непременно “, изяснява съветският президент.

Руският президент даде обещание да усили заплатите, обществените помощи и пенсиите в изискванията на глобите на Запада. Той е подписал декрет „ За ограниченията за обезпечаване на социално-икономическа непоклатимост и отбрана на популацията в Руската федерация “, заяви Кремъл.

Президентът е упълномощил на кабинета на министрите да пресметна точните параметри на това нарастване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР