Военна техника се придвижва по пътищата на страната. На АМ

...
Военна техника се придвижва по пътищата на страната. На АМ
Коментари Харесай

Военна техника се придвижва по АМ „Тракия” за Парада на армията


Военна техника се придвижва по пътищата на страната. На Автомагистрала „ Тракия ” придвижването е умерено, а на разклона за село Лозен колоните от военната техника се изчакват, с цел да влязат в София. Ескортирани са от военна полиция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

По автомагистралата има танкове, камиони и други военна техника, приготвена за Парада на армията на 6 май. Техниката не основава никакви усложнения за придвижването. Тя се движи от градовете Сливен, Ямбол, Казанлък, Карлово, Асеновград, Стара Загора, Плевен и Благоевград до летище „ Доброславци “, Софийска област.

В Деня на Храбростта и празник на Българската войска, на 6 май вертолети и самолети на българските Военновъздушни сили ще прелетят над площад „ Княз Александър I “ в София от 10.00 ч. до 11.00 ч., като по този метод ще се включат във военния церемониал.

От Министерството на защитата напомнят на жителите, че е неразрешено потреблението на въздушното пространство от отдалечено управляеми летателни системи (дронове) в интервала на осъществяване на тренировките на Военновъздушни сили и по време на военния церемониал. Забраната е въведена за гарантиране на сигурността на участващите военни вертолети и самолети, както и с цел да бъде предотвратен вероятен нежелателен случай в регион със скупчване на доста хора. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР