Военен самолет се разби в морето, но няма пострадали цивилни

...
Военен самолет се разби в морето, но няма пострадали цивилни
Коментари Харесай

Су-35 се разби в морето край Севастопол

Военен аероплан се разруши в морето, само че няма потърпевши цивилни обекти на територията на Севастопол , сподели губернаторът на града Михаил Развожаев, представен от ТАСС.

" Военен аероплан се разруши в морето. Виждам, че украинските телеграм-канали разгласяват доста друга информация. Граждански обекти не са потърпевши ", написа Развожаев в своя канал в " Телеграм ".

Според кмета на града водачът е съумял да катапултира . Той е бил спретнат от спасители близо до брега, няма заплаха за живота му .

По-рано беше обявено, че морският пътнически превоз в града е спрян.

Преди това няколко неофициални съветски телеграм канала оповестиха, базирайки се на очевидци, че разрушилият се аероплан е изтребител Су-35 . Те разгласиха видео, чиято достоверност не е доказана.

Според тях самолетът е бил свален от съветската Противовъздушна отбрана . Към момента няма без значение удостоверение на тази информация.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Русия сама смъква собствен аероплан Су-35. На 28 септември  2023 година един от личните си многоцелеви изтребители Су-35 над Токмак , почти на 20 км зад настоящата фронтова линия. Това се показва в разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.
 Зеленски: Русия е изгубила 15 самолета от началото на февруари
Зеленски: Русия е изгубила 15 самолета от началото на февруари

Тревожни данни за бойната авиация на Кремъл
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР