Военен преврат в Русия става все по-възможен, тъй като войната

...
Военен преврат в Русия става все по-възможен, тъй като войната
Коментари Харесай

Бившият автор на речите на Путин: Военният преврат в Русия става все по-вероятен

Военен прелом в Русия става все по-възможен, защото войната в Украйна продължава. Това съобщи в изявление за Си Ен Ен политическият анализатор и някогашен създател на речите на съветския президент Владимир Путин - Абас Галямов. 

Според него, до момента в който загубите на Русия в Украйна се усилват и страната изпитва компликации, породени от западните наказания, руснаците ще търсят някого, който да обвинят.

" Руската стопанска система се утежнява. Войната е изгубена. Все повече трупове биват връщани в Русия, а руснаците ще се изправят пред от ден на ден компликации. Така че те ще се опитат да намерят пояснение за какво това се случва. И до момента в който търсят отговора, те ще се вгледат в политическите процеси и сами ще си отговорят: Защото страната е ръководена от един остарял деспот, от един остарял деспот ", разяснява Галямов, който до 2010 година написа речите на Путин, в качеството си на чиновник на Отдела за обществени речи на Кремъл.

Според политолога боен прелом в Русия е допустимо да се случи през идващите 12 месеца.

" След една година, когато политическата обстановка се промени, а отпред на страната е един в действителност ненавиждан и неизвестен президент, когато самата война стана непопулярна, а хората би трябвало да проливат кръвта си за това, то да - боен прелом е вероятен ", добави Абас Галямов. 

По думите му, Владимир Путин може да анулира и президентските избори, планувани за март 2024 година

" Съдейки по дейностите му, когато той ескалира нещо без нужда, той в действителност може да анулира изборите. Без победа над Украйна, Путин ще се сблъска с компликации с руснаците. Те нямат потребност от него, в случай че не е мощен. Може в действителност разгласи военно състояние и да касира изборите ", коментира Галямов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР