Водолеите са известни с интелигентността, креативността и независимостта си. Въпреки

...
Водолеите са известни с интелигентността, креативността и независимостта си. Въпреки
Коментари Харесай

Най-лошите черти на зодия Водолей

Водолеите са известни с интелигентността, творчеството и независимостта си. Въпреки това, те могат да бъдат и отчуждени, откъснати и даже студени в някои моменти.

Ето някои от най-лошите черти на Водолей:

Отчужденост:

Водолеите са известни с това, че са отчуждени. Те постоянно наподобяват отдалечени и невъзприемчиви, и може да не са постоянно заинтригувани от другарство.

Например, Водолей може да седи в ъгъл на празненство и да не приказва с никого, или може да анулира проектите в последния миг, тъй като нямат предпочитание да се социализират.

Откъсване:

Водолеите също могат да бъдат откъснати. Те постоянно наподобяват, че са в собствен личен свят, и може да не са постоянно наясно с потребностите на другите.

Например, Водолей може да не помни да се обади на рождения ден на приятеля си, или може да не забележи, че сътрудникът му е смутен.

Студенина:

Водолеите от време на време могат да бъдат студени. Те може да не са постоянно чувствителни към страстите на другите, и от време на време споделят или вършат неща, които нараняват възприятията на хората.

Например, Водолей може да направи смешка, която е обидна за някого, или може да се раздели с колегата си без никакво пояснение.

Инатливост:

Водолеите могат да бъдат доста инатливи. Те постоянно имат свои лични хрумвания за това по какъв начин би трябвало да се вършат нещата, и може да не са склонни да слушат мненията на другите хора.

Например, Водолей може да откаже да промени мнението си даже когато им се даде доказателство, че бъркат, или може да упорства да направи нещо по собствен метод даже когато е ясно, че това не е най-хубавият метод да го направи.

Непредсказуемост:

Водолеите могат да бъдат непредсказуеми. Те постоянно трансформират мнението си в последния миг, и може да не са изключително надеждни.

Например, Водолей може да възнамерява отпуска от половин година с околните си и по-късно да анулира проектите деня преди потегляне, или може изцяло да не помни да направи нещо, което е заречен да направи, даже когато има мощно отрицателни последици за близките.

Разбира се, не всички Водолеи имат тези черти. Но това са някои от най-лошите Водолейски черти, които могат да причинят проблеми в връзките, на работа и в други области на живота. Ако сте Водолей, е значимо да сте наясно с тях и да се опитате да работите върху тях.

Ето някои препоръки за справяне с най-лошите черти на Водолей:

Бъдете по-открити и налични:

Ако сте Водолей, пробвайте се да бъдете по-открити и налични. Това значи да се създадат старания да говорите с хората и да ги опознаете. Можете също да опитате да се присъедините към клубове или групи, където можете да се запознаете с нови хора.

Бъдете по-внимателни към потребностите на другите:

Ако сте Водолей, пробвайте се да бъдете по-внимателни към потребностите на другите. Това значи да се обърне внимание на това по какъв начин думите и дейностите ви засягат хората, и да се направи изпитание да бъдете по-съобразителни. Можете също да опитате да попитате хората за противоположна връзка за това по какъв начин се справяте.

Бъдете по-сензитивни към възприятията на другите:

Ако сте Водолей, пробвайте се да бъдете по-чувствителни към прочувствения свят на другите. Това значи да мислите по какъв начин думите и дейностите ви биха могли да накарат хората да се почувстват, и да се направи изпитание да се избегне казването или правенето на неща, които биха могли да наранят възприятията им.

Можете също да опитате да практикувате интензивно слушане, което е умеенето да се обръща внимание на това, което някой споделя, и да разбирате гледната им точка.

Бъдете по-гъвкави:

Ако сте Водолей, пробвайте се да бъдете по-гъвкави. Това значи да бъдете подготвени да измененията мнението си, в случай че ви се показа нова информация, и да бъдете подготвени да вършиме взаимни отстъпки с другите.

Можете също да опитате да практикувате интензивно осъзнаване, което е умеенето да се обръща внимание на сегашния миг и да приемате нещата такива, каквито са.

Ако можете да работите върху тези препоръки, ще бъдете на път да преодолеете най-лошите черти на Водолея.

Водолеите са забавни и интелигентни хора, само че те също понасят някои провокации, свързани с техния зодиакален знак.

Ако сте Водолей, е значимо да бъдете наясно с тези черти и да се опитате да работите върху тях, с цел да извлечете най-хубавото от себе си.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм :

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР