Водолаз откри потънала кола с останки на загинали преди 21

...
Водолаз откри потънала кола с останки на загинали преди 21
Коментари Харесай

Водолаз откри изчезнали преди 21 години младежи

Водолаз откри потънала кола с остатъци на починали преди 21 години юноша и госпожица, оповестява LADbible.

През 2000 година 18-годишната Ерин Фостър и 17-годишният Джеръми Бехтел изчезнали безследно, като за финален път ги видели в автомобил в град Спарта, Тенеси. Разследването се проточило дълги години, само че по този начин и не съумели да открият младежите.

Занимаващият се с търсене на изчезнали хора водолаз и създател на YouTube-канала Exploring with Nug Джеръми Сайдс почнал лично следствие. Той съставил лист с водоемите на града и почнал да прочесва дъната им със особено съоръжение.



Принтскрийн /

В един от водоемите той разкрил кола и се гмурнал, с цел да я прегледа. В резултат разкрил изчезналия преди 21 години автомобил, в който се намирали Фостър и Бехтел.

Водолазът съобщил в полицията за находката и следователите почнали събиране на улики, като назначили съдебномедицинска експертиза. Роднините на изчезналите младежи били известени за случилото се и се държат в течение.

Сайдс отбелязва, че се радва, че е бил потребен, и се надява, че откриването на изчезналите младежи ще донесе облекчение на фамилиите им, които две десетилетия били в незнание.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР