Водната каскада се намира точно до мемориална плоча, посветена на

...
Водната каскада се намира точно до мемориална плоча, посветена на
Коментари Харесай

Водна стена на улица Граф Игнатиев стана хит в социалната мрежа

Водната каскада се намира тъкмо до мемориална плоча, отдадена на българските учители, само че няма нищо общо с нея, обясниха пред " По света и у нас " от КТ " Подкрепа ".


Черен монумент на столичната улица " Граф Игнатиев " се трансформира в новия шлагер в обществените мрежи.

Много от читателите незабавно го съпоставиха с мемориална плоча, отдадена на банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка, която се намира наоколо до него.

Интернет беше залят от фотоси на монумента, подложен на площад " Джузепе Гарибалди " пред централата на синдикалната организация " Подкрепа ". Стената е облицована с черен мрамор и е опряна в паметна плоча, отдадена на българските учители. Потърсени за коментар от синдикалната организация обясниха, че нямат нищо общо със оборудването.

От Столична община споделиха за " По света и у нас ", че паметникът в действителност е водна стена с чешмичка и част от плана за възобновяване на тази част на града. Каскадата, по която тече вода е определена сред други планове още през 2013 година от художествено-творчески съвет и авторитетно жури. От общината обясниха още, че към плана е и слагането на пейки и други градски уреди.

В момента продължава ремонтът на столичната улица " Граф Игнатиев " като се чака да бъдат сменени за повторно и ограничаващите уреди, сложени сред пешеходната зона и трамвайните линии, защото няколко поданици на столицата към този момент пострадаха след попречване в тях.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР