Водим много труден диалог с протестиращите. Служителите на МВР работят

...
Водим много труден диалог с протестиращите. Служителите на МВР работят
Коментари Харесай

МВР трепери пред Борисов и Гешев, но недоволства от протестиращите, които го издържат

Водим доста сложен разговор с протестиращите. Служителите на Министерство на вътрешните работи работят от доста време в рисков режим, изтощени са, изнервени са. Струва ми се, че може да се стигне до ескалация на напрежението и до физически конфликти. Няма да одобряваме инструкции и препоръки от протестиращите.
Всичко това бе изречено от ст. комисар Георги Хаджиев от Столична дирекция на вътрешните работи на ексклузивен брифинг.

Ключови кръстовища в София са блокирани, към този момент има и палаткови лагери. Хаджиев се обръща с зов към всички жители да запазят успокоение.

Полицаите били на ръба на нервите и силите си. Трябвало да ги разберем. А протестиращите и множеството хора в България не са на ръба, по този начин ли? Те не са значими. Те нямат права, по този начин ли?

Решението, драги началници от Министерство на вътрешните работи, е просто: Борисов и Гешев подават оставки и кръстовищата се отблокират, а протестиращите се успокояват. Тръгва се към предварителни избори, а изтощените служители на реда се прибират да починат.

Нали всички сме равни пред закона и с равни права? Защо сте въоръжени пред протестиращите, а умирате от боязън пред премиера Борисов и основния прокурор Гешев, които са основната причина за десетките хиляди по улиците? Пред тези двамата треперите, а на другите размахвате палки. Загрижените сте за себе си, търсите състрадание и схващане, само че нямат ли потребност от същото и хилядите по площадите? Или те не са хора? Това ли е демокрацията, съгласно вас? Плащат ви данъкоплатците, каквито са и протестиращите, а не Борисов и Гешев. Трудно ли е за възприемане?

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР