Води се разследване за смъртта на военнослужещия по време на

...
Води се разследване за смъртта на военнослужещия по време на
Коментари Харесай

Подполковник Виолина Вълева от въздушно-десантното учение Пловдив съобщи най-лошата вест

Води се следствие за гибелта на военнослужещия по време на въздушно-десантното обучение „ Swift Response 2019 “, ръководено от Командването на Сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа, което се организира на територията на село Чешнегирово. Това заяви подполковник Виолина Вълева от интернационалния пресцентър на учението, представена от "Фокус ".

„ Наистина има умрял военнослужещ, който не е български жител, и още трима ранени военнослужещи, на които им е оказана здравна помощ ", сподели подполковник Вълева.

Тя означи, че началник на учението е Командването на сухопътните сили на Съединени американски щати, които занапред би трябвало публично да потвърдят тази информация, защото българската страна не е оторизирана да дава повече информация, даже за народността на починалия и потърпевшите парашутисти. Подробностите ще бъдат оповестени пред медиите, едвам откакто от американска страна дадат позволение за това.

Според подполковник Виолина Вълева парашутните скокове по време на всеобщия въздушен десант в региона на летището в село Чешнегирово са били планувани за след 24 часа нощес, тъй че най-вероятно случаят се е случил точно тогава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР