Води се разследване във връзка с възникнало пътно-транспортно произшествие вчера

...
Води се разследване във връзка с възникнало пътно-транспортно произшествие вчера
Коментари Харесай

Младши сержант от НСО бил зад волана при катастрофата

Води се следствие по отношение на зародило пътно-транспортно произшествие през вчерашния ден вечерта в София, декларират от прокуратурата.

Водачът на лекия автомобил е чиновник на НСО с чин младши сержант.

Инцидентът с автомобил на НСО стана на бул. " Драган Цанков " към 20 ч. Дете на 14 години е блъснато от автомобила. Момчето е в тежко положение, настанено е за лекуване в реанимацията на болница " Св. Анна ".

Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитват се очевидци, изземват се записи от камери. Предстои да бъдат назначени автотехнически и съдебномедицински експертизи.

Разследването се води от прокурор от Военно-окръжна прокуратура - София.

Припомняме, че нощес стана ясно, че кола НСО е блъснала 14-годишно дете. Вследствие на случая момчето беше откарано в болница " Св. Анна " с заплаха за живота.

По-рано тази заран на брифинг изпълнителният шеф на болничното заведение Славчо Близнаков съобщи, че детето е нормализирано и контактно, само че положението му остава тежко и е под наблюдаване.

Беше обявено и за още едно потърпевшо дете от същия случай, само че по-късно информацията беше отречена. След това се обясни, че другото дете е момиче и, че то е потърпевшо при различен случай.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР