води листата на за кандидати за народни предтавители за област

...
води листата на за кандидати за народни предтавители за област
Коментари Харесай

Икономистът Пресиян Павлов води листата на ПП МИР във Враца

води листата на за претенденти за национални предтавители за област Враца на идните парламентарни избори на 4 април.
Той е икономист по обучение. Притежава медико-диагностична лаборатория за дентални фотоси в град Враца.
" Обичам да се занимавам с действия, с които да съм в помощ на хората и по тази причина избрах бизнесът ми да бъде в областта на опазването на здравето. Влизам в политиката с голяма мотивация и вяра за налагане на нов, друг и честен модел за ръководство на страната. Ще работя за оставането на младежите в страната и завръщането на огромна част от българите от чужбина, един от които бях и аз ", съобщи Пресиян Павлов.
 Симеон Славчев пред Българска национална телевизия: Политическа партия МИР ще върне справедливостта в България Симеон Славчев пред Българска национална телевизия: Политическа партия МИР ще върне справедливостта в България
Политическа партия МИР залага на експертността и 90% от всички наши претенденти са от гражданската квота на партията, а водачите на листи са водещи препо...
" Като член на Политическа партия МИР и представител на новото потомство в политиката ще насоча своите старания и персонален опит за основаване естествена среда за развиването на дребния и междинен бизнес в България. Ще работя и за развиването на северозападния район и родния ми град Враца и за възстановяване живота на хората ", съобщи още Пресиян Павлов.
Както и на други места в страната, Политическа партия МИР показва специалисти, които със своя Морал, Инициативност и Родолюбие са подготвени да бъдат в услуга на обществото. Над 90% от листите на партията за идните парламентарни избори на 4 април са специалисти от гражданската квота, които са мениджъри, финансисти, икономисти, адвокати, банкери, инженери, актьори и общественици.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР