Водещото информационно-музикално bTV Radio разширява обхвата си в България с

...
Водещото информационно-музикално bTV Radio разширява обхвата си в България с
Коментари Харесай

bTV Radio вече и във Велинград

Водещото информационно-музикално bTV Radio уголемява обсега си в България с нова периодичност на лъчение във Велинград на 106,8 MHz. Новини на всеки час, настоящи излъчвания и съвременно музикално звучене ще могат да бъдат чути към този момент в 8 града, в цялата страна.

Жителите на София, Бургас, Велико Търново, Свищов, Силистра Кърджали, Горна Оряховица, а към този момент и Велинград могат да наблюдават най-интересните излъчвания и токшоу стратегии от ефира на телевизия bTV. Освен тях, bTV Radio предлага и привлекателна стратегия от лични излъчвания.

В предаването „ За града “ Светослав Николов споделя любопитни вести и организира изявленията със събеседници и диалози със слушателите за непрекъсната връзка със ставащото в града, страната и света.

За да знаят всичко, слушателите на bTV Radio могат да наблюдават и публицистичното предаване „ Важното, казано на глас “ с водещ Тереза Захариева, в което всекидневно по динамичен метод се показват най-актуалните тематики в публичния денвен ред.

bTV Radio е част от богатото портфолио на bTV Radio Group, дружно с радиата N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и Classic FM.

Можете да слушате програмата на bTV Radio също и онлайн на btvradio.bg . Можете да бъде следено и във Facebook , където можете да се гледат и изявленията с гостите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР