Водещият Улф Блицър каза, че въпреки обидите, "дори и най-гласовитите

...
Водещият Улф Блицър каза, че въпреки обидите, "дори и най-гласовитите
Коментари Харесай

Водещ на Си Ен Ен отговори на нападките на Тръмп

Водещият Улф Блицър сподели, че макар обидите, "дори и най-гласовитите критици не могат да накарат обстоятелствата да мълчат ", съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Откакто е президент, Тръмп непрекъснато упреква Си Ен Ен, че предава "фалшиви вести ". В уикенда след Деня на благодарността той се нахвърли върху Си Ен Ен Интернешънъл, като написа в Туитър, че малкия екран лъже и показва зле Съединените щати в света. Той насочи нападки против малкия екран и през вчерашния ден, още веднъж в Туитър: "Трябва да създадем съревнование коя от малките екрани, в това число Си Ен Ен, само че без Фокс, е най-безчестна, корупмирана и/ или изопачава политическото отразяване на обичания ви президент (аз). Всички те са калпави. Победителят да получи ТРОФЕЙ ЗА ФАЛШИВИ НОВИНИ! "

Тръмп предложи да има ”трофей за подправени новини” >>

В предаването "В понеделник следобяд " Блицър сподели, че репортерите на малкия екран излагат живота си на заплаха всеки ден в най-рисковите места по света. Той излъчи четириминутен видеозапис с фрагменти от репортажи на Си Ен Ен от Ирак, Сирия, Афганистан, Пуерто Рико, Северна Корея и Бангладеш, озвучен от тътнеж на бомби и изстрели.

"Си Ен Ен и Си Ен Ен Интернешънъл не са спонсорирани от никоя страна, самовластник или политическа организация. Въпреки непрекъснатите рецензии на президента, ние праволинейно изпълняваме задачата си - свободни и самостоятелни, какъвто би трябвало да е печатът ", сподели водещият.

След съботния туит на Тръмп за Си Ен Ен интернешънъл, Си Ен Ен отвърна в Туитър, че "не е работа на Си Ен Ен да показва Съединени американски щати по света. Това е ваша работа. Наша работа е да оповестяваме новините ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР