, водещият уебсайт за жени в България, стартира нова анонимна

...
, водещият уебсайт за жени в България, стартира нова анонимна
Коментари Харесай

Разбиране на изневярата: Jenite.bg провежда анонимна анкета

, водещият уеб страница за дами в България, започва нова анонимна анкета, с цел да изследва комплицираната тематика за изневярата. Анкетата има за цел да хвърли светлина върху аргументите зад изневярата, въздействието върху засегнатите взаимоотношения и публичните усещания за този акт.

Какво съставлява анкетата?

Анкетата се състои от 10 въпроса, обхващащи разнообразни аспекти на изневярата, в това число персонални прекарвания, публични усещания и евентуални последствия. Участието е изцяло анонимно и резултатите ще бъдат споделени единствено в систематизиран тип, без да се разкрива самостоятелна информация.

Защо да участвате?

Участието в анкетата може да помогне за повишение на осведомеността по отношение на сложността на изневярата и нейното влияние върху взаимоотношенията. Той също по този начин дава опция на хората да изразят своите мисли и опит по тематика, която постоянно е табу. Чрез събирането на данни от необятен кръг хора, анкетата има за цел да даде по-цялостно схващане на феномена на изневярата и да насърчи по-информирани полемики по тематиката.

За да участвате в анкетата, посетете Jenite.bg или щракнете върху връзката към анкетата. Ще бъдете поканени да отговорите на въпросите и по-късно да изпратите попълнената анкета.

АНКЕТА: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexegpLfNK6FUv3bp8jpIXV1HfZTjrRHf585JmJKQbh-emLRw/viewform

Изневярата е комплициран и прочувствен проблем, който визира милиони хора по света. Чрез осъществяване на тази анонимна анкета, Jenite.bg се стреми да стартира диалог и да насърчи по-добро схващане на тематиката. Присъединете се към нас и споделете своя опит и позиция, с цел да помогнете за оформянето на по-информирано общество.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР