Водещият на сутрешните новини по Нова ТВ Богомил Грозев не

...
Водещият на сутрешните новини по Нова ТВ Богомил Грозев не
Коментари Харесай

Щерката на Антон Радичев: Няма развод за Богомил Грозев!

Водещият на утринните вести по Нова ТВ Богомил Грозев не може да тури формален завършек на от дълго време разпадналия се брак с майката на първородния си наследник – Кристина.

Щерката на известния артист Антон Радичев от две години не дава бракоразвод на шавливата си половинка, гневна от демонстративната му връзка с хомеопатката Мария Такова, писа „ Таблоид “.

Бракоразводното дело сред двамата започва още през 2017 година, само че щерката на Радичев отказала всичко да мине тихомълком и по взаимно единодушие. Вместо това някогашната двойка води пуническа правосъдна борба за парцели, в която несъзнателно се оказа забъркан и Антон. Той ипотекира преди няколко години личния си апартамент, с цел да могат Кристина и Богомил да закупят фамилното си жилище, и всеки ден трепери от боязън представител на банката да не почука на вратата му и да го изхвърли на улицата, в случай че Грозев спре да заплаща вноските.

Водещият сега дели един покрив с любовницата си Мария Такова към този момент година и половина. От 2015-а датира връзката им, само че се стараеха да пазят връзките си в загадка. Антон Радичев мъчно претърпява втория провален брак на дъщеря си, а дейностите на Грозев, който приемал за собствен наследник, смята като изменничество.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР