Водещият на популярното предаване за народна музика Вечните песни по

...
Водещият на популярното предаване за народна музика Вечните песни по
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Певец измамник лъсна по голо дупе

Водещият на известното предаване за национална музика „ Вечните песни ” по телевизия „ Евроком ” и абсурден импресарио Владислав Славов, търси неангажиращи полови срещи в известния гей уебсайт за запознанства „ Гриндер ”. Без срам и задръжки, че е обществена персона, милееща за опазването на родните обичаи и културни полезности, певецът-ипресарио театралничи по този начин, както майка го е родила, и разплаща свои еротични снимки до евентуални любовници. Някои от фотосите бяха получени и в редакцията на Lupa.bg. Те са разпратени и до други медии, както и до артисти, излъгани от Славов.



Владислав Славов разпраща фотоси на голото си дупе

От фрагментите излиза наяве, че Владислав несъмнено се гордее с тялото си, по което хвърлял доста пари. Инвестициите обаче си заслужавали, тъй като откакто измършавял фрапантно и от съвсем 120 кг живо тегло паднал на под 75, равнището на половият му живот значително се покачило. Славов, който дълги години изпитвал комплекси от плешивостта и непотребните мазнинки, придаващи на тялото му форма на бетонобъркачка, незабавно скочил да се заиграва с млади лъвчета от уеб страницата. 

Владислав Славов е много спорна персона, а десетки артисти и създатели на песни са пропищели от него. Музикантът употребява прекомерно противоречиви схеми, посредством които не разрешава на известни реализатори да пеят безконечните си шлагери. Сред тях е Силвия Кацарова, която преди години, въпреки и близка с пеещият импресарио, с изненада открила, че към този момент не може да извършва безконечната си класика „ Големият транспортен съд минава ”, тъй като авторските права на песента принадлежат на... Владислав Славов.

В изявление преди година един от най-известните създатели на текстове за естрадни реализатори – 84-годишният към този момент бургаски стихотворец Ваньо Вълчев разкри по какъв начин е бил брутално излъган от мошеника. Геят се появил в жилището му с молба да му даде правото да включи няколко негови песни в диск с благотворителни песни и му поднесъл 3-страничен контракт. „ Признавам си, че не го четох, просто се подписах. Излезе, че надали не съм му преотстъпил правата върху творчеството си ”, възмути се излъгания Ваньо Вълчев. Учудващо е, че прокуратурата е е образувала дело за машинация на възрастния създател.



Владислав Славов преди да отслабне

В последните месеци пухкавия хитрец Влади съумял да отслабне фрапантно благодарение на инжекции за диабетици. Присадил си коса и почнал да се грижи за новата си фигура. След като приятеля му Слави се споминал, почнал да търси бързи тръпки в гей уеб сайтове. Почти всяка вечер виси в " Гриндер " за свежи попълнения.

Голите му фотоси циркулират настойчиво в естрадните среди от няколко седмици и се радват на голям интерес. В същото време Славов парадира, че издава стойностна музика, провежда сполучливо турне и пее песни, възхваляващи красивото родно място и българския национализъм. Възмущението стигнало до там, че момчета с нежна ориентировка си създали труда да звънят в „ Евроком ”, с цел да осведомят шефовете на медията за палавия реализатор. Според тях било аморално оставането му в ефир, в случай че вее мъжкото си достолепие с горделивост – все едно е български байрак.

Некоректният Владислав Славов към този момент е имал конфликти с най-големите родни звезди. От наглия импресарио са пропищели Кичка Бодурова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Тони Димитрова, Поли Паскова, Панайот Панайотов... В гилдията се приказва, че преди година Поли Паскова му отвъртяла пестник на обществено място, тъй като „ щипнал ” от хонорарите на артисти, включени в турнето му. Мълви се също по този начин, че известна певица е съумяла да си върне още веднъж авторските права на песните си, отмъкнати по непочтен метод от Славов, благодарение на яки момчета, които го посетили в офиса му. А друга известна естрадна икона се заканва да унизи обществено Владислав, като прати хора, които да му обръснат с машинка присадената коса...



Отслабналият Владислав Славов го раздава мощно набожен, и когато не театралничи по голо дупе или с еректирал член, се снима измежду икони

Очаквайте скоро в Lupa.bg потресаващи разкрития за лъжливите схеми на импресариото, още шокиращи снимки и свидетелства от първо лице!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР