Водещият на Оскар-ите, американският комик Джими Кимъл обеща, че ще

...
Водещият на Оскар-ите, американският комик Джими Кимъл обеща, че ще
Коментари Харесай

Водещият на Оскар-ите Джими Кимъл обеща тази година да няма гафове

Водещият на " Оскар " -ите, американският комедиант Джими Кимъл даде обещание, че ще направи всичко допустимо на тазгодишната гала да не се получи гаф и да не бъдат комплицирани носителите на златната статуетка, съобщи Франс прес.

 © Българска телеграфна агенция
Агенцията напомня по какъв начин на миналогодишните " Оскар " -и влиятелното отличие за най-хубав филм беше неправилно връчено в началото на " La La Land ", до момента в който същинският победител в категорията в действителност бе " Лунна светлина ".

Джими Кимъл разгласи, че сигурно в своя монолог като водещ на церемонията на " Оскар " -ите, която ще се състои на 4 март, ще спомене за секс абсурда, предизвикан от " случая Уайнстийн ". " Темата ще бъде част от сюжета, в случай че атомна бомба не падне над Калифорния! ", пошегува се комикът.
 Голям гаф при връчването на Голям гаф при връчването на "Оскар " за най-хубав филм
Първоначално статуетката беше връчена на "Ла ла ленд ", само че след това стана ясно, че премията е за "Лунна светлина ". Въпреки това, мюзикълът "Ла ла...

Ако и тази година се допусне сходен гаф, " всички чиновници на телевизия Ей Би Си, която предава онлайн награждаването, би трябвало да бъдат уволнени! ", отсече Кимъл.
 Мюзикълът Мюзикълът "Ла Ла Ленд " с най-вече награди на Оскарите
Мюзикълът "Ла Ла Ленд " бе огромният победител на 89-тата гала за връчване на премиите Оскар на американската Академия за кино изкуство и получ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР