Водещият на Мач на деня 2“ Марк Чапман се среща

...
Водещият на Мач на деня 2“ Марк Чапман се среща
Коментари Харесай

Водещият на „Мач на деня“ Марк Чапман в първа връзка след смъртта на съпругата си от рак

Водещият на „ Мач на деня 2 “ Марк Чапман се среща с основаната в Дубай агентка по недвижими парцели Клеър Колиър, откакто откри обич четири години след гибелта на жена си.

50-годишният Чапман е един от най-популярните водещи на футбола и е хазаин на предаването с акценти на BBC, както и водещ на отразяването на Sky Sports на Carabao Cup. Той също по този начин управлява отразяването на BBC за NFL, преди правата да бъдат изгубени от ITV. Съпругата на Чапман, Сара, умря на 44-годишна възраст през 2020 година от рак. Те бяха женени в продължение на 19 години и имаха три деца дружно преди нейната гибел.

Сън в този момент твърди, че Чапман е намерил любовта с Колиър, 43-годишна майка на две деца, която живее в Дубай. Преди това тя е била свързвана с Дейн Бауърс и прави постоянни визити в Обединеното кралство по работа и за посещаване на Чапман.

В отчета е представен източник, който споделя: „ Рано е, само че Марк и Клер са на положително място и се любуват на компанията си. Фокусът на Марк постоянно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР