Водещият кандидат за следващ председател на Европейската комисия Манфред Вебер

...
Водещият кандидат за следващ председател на Европейската комисия Манфред Вебер
Коментари Харесай

Кандидатът на ЕНП за шеф на еврокомисията: Турция не може да бъде член на ЕС

Водещият претендент за идващ ръководител на Европейската комисия Манфред Вебер съобщи, че Европа е континент, основаващ се на християнските полезности и съобщи, че Турция не може да бъде членка на Европейски Съюз, съобщи организация Франс прес.

Изборите за Екологичен потенциал са избори за европейски публичен модел, за отбрана на европейския метод на живот, сподели той на предизборна среща в Мюнстер. „ Искаме партньорство, другарство, само че ще би трябвало да сложим завършек на договарянията за присъединение на Турция. Мисля, че Турция не може да бъде страна членка на ЕС”, съобщи той.
Екологичен потенциал упорства за преустановяване на договарянията за присъединение на Турция Европарламентът е смутен от неприятните индикатори на страната във връзка с човешките права, законността, свободата на печата и битката с корупцията
Европейският план би трябвало да бъде „ предпазен от националистите и егоистите”, сподели още той. Европа е изправена пред исторически поврат в отбраната на европейския метод на живот, добави Вебер.

Припомняйки за неотдавнашния пожар в катедралата Нотр Дам в Париж Вебер сподели, че е почувствал наранена и своята еднаквост. Това не е единствено френска катедрала, тя е знак на това, че ние, европейците се основаваме на общи полезности, сподели Вебер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР