*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 26

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 26
Коментари Харесай

Водещите новини! Историята около погребалния става все по-зловеща. Защо опитите да се умилостиви Путин са опасни?

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 26 май ***

 

Общо седем тела на умряли бяха открити, заровени до гробището в село Клисура, покрай Банкя. Задържаният държал тела на умряли месеци наред в хладилни камери, оповестиха пред NOVA от Съюза на погребалните компании.

Зам.-председателят Стоян Макравеев видял Енев в региона на противозаконното гробище минути преди да бъде задържан. „ На 23 май към 11.00 ч. го видях с една жена, която приличаше на бездомна.

Там беше и мъжът, който ми се показа като началник на „ Криминална полиция ". Това не потвърждава, че той ги е направил нещата, само че е доста подозрително какво правеха тримата дружно на гробището сами ”, сподели Макравеев.

***

Работното обвиняване по него е за машинация, а досега са открити седем тела.

По думите на Димитрова, откакто бил притиснат от проверяващите, Енев признал за общо 50 погребения. Дали обаче те са публични или незаконни – не зная, разяснява кметският наместник на Клисура.

Тя е участвала на първите дейности по откриване на закононарушението. Първо били намерено едно тяло в найлон, виждало се е и името. На 3-4 метра се били намерено още 3-4 тела – едно в найлон, а другите – в одеяла.

***

***

„ Руската експанзия не може да бъде успокоена. Тя би трябвало да бъде посрещната със мощ. Трябва да сме безапелационни в обезпечаването на успеха на Украйна с военна помощ и наказания. Сега към този момент не можем да свалим крайници си от педала за газ “.

***

Европейската комисия върна Стратегическия проект на България с 200 забележки. Това разгласи пред БНР заместник-министърът на земеделието Иван Христанов.

Според Светлана Боянова, ръководител на Института по земеделска стопанска система, България има 200 забележки по този проект, само че има страни и с по 400.

***

„ … само че няма да бъде толкоз висока и страшна. Намираме се в опашката на пандемията, чака се спокоен интервал. “

***

Съединени американски щати желаят стягане на глобите против Северна Корея поради изстреляните междуконтинентални балистични ракети, способни да носят нуклеарни заряди.

***

Изтребители на американските и японските въоръжени сили организираха взаимен полет над Японско море в проява на мощ, оповестява " Ройтерс ".

Това се случи, откакто Северна Корея изстреля три ракети във водите, разделящи Япония и Корейския полуостров.

***

„ Оръжието в Съединени американски щати се е трансформирало в провидение и то изисква своите жертви. Американски политици, лобисти и наивни хора са подготвени да дадат живота си и този на своите деца в името на оръжието “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР