*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 15
Коментари Харесай

Водещите новини! Стана ли по-ясно защо Нинова бе против Тагарев да е военен министър? Природният газ в Европа поевтиня

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 15 март ***

 

„ Правителството на Кирил Петков неотложно да изиска от съдружниците да поемат контрола на въздушното ни пространство, част от въздушното пространство на НАТО, в това число посредством разполагане на наша територия на спомагателни изтребители от съюзни страни “. 

Това съобщи специалистът по защита Тодор Тагарев, който беше спряган за боен министър, само че след коментирания в медиите мощен отпор от страна на Корнелия Нинова кандидатурата му е била анулирана. 

Така става все по-ясно за какво Нинова, която, в случай че е правилно коментираното от мнозина за нея – че е проводник на кремълските и путинските ползи – е била мощно срещу кандидатурата на Тагарев.

Защото той е покровител за това България да има място на европейската сцена, без да се навежда на режима на Путин. Има хора, на които това не им харесва. Защо – те си знаят. 

***

Междувременно в страната на „ свободното слово “, за което не стопират да се жалват милеещите по съветски държавни телевизии…

***

Специалисти от известно време предизвестяват, че кремълската агитация изпреварва събитията и москва упреква враговете си в това, което самата тя възнамерява да извърши или към този момент прави. 

В този подтекст тази вест не е по никакъв начин оптимистична за желанията на кремъл.

***

По думите му е време да разграничим привързаността на българите към Русия от тази към режима на Владимир Путин.

***

Цената на природния газ в Европа се намали с близо 3 % към 10:45 часа българско време, демонстрират данните от борсата ICE. Към момента априлските фючърси на хъба TTF в Нидерландия се търгуват за 111,20 евро за мегаватчас или към 1200 $ за 1000 куб. метра.

***

Най-малко двама души бяха убити при удар против жилищен блок в Киев, съобщи Франс прес. Поразеният блок е на 15 етажа.

***

„ Няма протегната ръка от ГЕРБ и Движение за права и свободи за нас. Няма по какъв начин да кажем, че им прощаваме за всички милиарди, които са откраднали. Няма по какъв начин да сменим обединението и няма да съм аз министър председателят, който ще подаде ръка на крадците на този " новоизбран страж или куче ". Лично аз с него договорка не мога да направя “, посочи той и добави, че с другари като Движение за права и свободи врагове не ти трябват.

***

Собственикът на футболен клуб Челси е направил милиарди след закупуване на петролна компания от съветското държавно управление в нагласен търг през 1995 година, твърди Би Би Си.

***

Една заплаха, която прекомерно рано загърбихме, а тя нас – не 

***

***

Защото в бюджета орязаха парите за прокуратурата

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР