Водещите на предаването Меги Димчева и Нели Хаджийска са

...
Водещите на предаването  Меги Димчева и Нели Хаджийска са
Коментари Харесай

Меги и Нели от "Търси се": В политиката не трябва да има пенкилери

Водещите на предаването " " Меги Димчева и Нели Хаджийска са дали своят вот с хартиена бюлетина, споделиха сами те в изборното студио на bTV " ".

" С доста страст се гласоподава на тези избори. Назад в годините съм гласувала наказателно. Хората към този момент имат своите любимци, съпоставяне с предходната година изборната интензивност е по-голяма ", счита Нели.

На въпрос какво му липсва на идеалния народен представител Нели счита, че това е нормалност. А съгласно Меги качеството, което му липсва, е доброжелателност.

" Едно е да си ТВ водещ, друго е да влезеш в политиката. Липсва университет за политици. Всеки си мисли, че може да стане политик, това една огромна клопка ", сподели още Нели, която счита, че напорът на хора към политиката й наподобява на обстоятелството, че в днешно време всички пишат и издават книги.

" В политиката в последните години се въртят едни и същи хора " - споделя усещанията си Меги и прибавя - " В политиката не би трябвало да има пенкилери, тъй като такива хора няма - хора, които схващат от всичко ".

" Не спирайте да вярвате, че вашият глас има значение ", пожелаха двете водещи за край.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР