Водещите Димо и Ралица хвърлиха голямата бомба в събота. От

...
Водещите Димо и Ралица хвърлиха голямата бомба в събота. От
Коментари Харесай

Кой похапва тайно в „Игри на волята” и ползва телефон?

Водещите Димо и Ралица хвърлиха огромната бомба в събота. От продукцията хванали, че някой скрито похапва на Дивата река и употребява непозволено мобилен телефон.

Според слуховете, които се носят из общественото пространство най-вероятно това е шампионката по таекуондо и кикбокс Албена Ситнилска. Тази клевета се разнася из обществената мрежа откогато водещите демонстрираха, че един от племената е направил машинация.

Ралица и Димо демонстрираха останки от храна, която съгласно тях е била похапвана скрито от някой. А както е известно това е срещу строгите правила на силовото риалити.Водещите нарекоха показаното „ галерия нз срама ”.

Те не оповестиха в анонса кой е прегрешилият участник. Но из онлайн аудиторията се носи мълвата, че Ситнилска е употребила в прорез с изискванията храна и е имала връзка с външния свят с мобилно устройство.

Последователка на Ситнилска твърди: „ Следвам я в Инстаграм, а тя нищо не поства от „ Игри на волята ”. Видя ми се малко необичайно, единствено за бокс снима и приказва. А това ме навежда на мисълта, че тъкмо тя е сгафила! ”, „ И аз четох, че тя е изгонена поради телефон! ”, са някои от мненията в мрежата.

А самата развръзка следва да забележим тази вечер в  следващия епизод на шоуто. А дали е Ситнилска или някой различен е сгафил за в този момент остава мистерия.

Автор: България през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР