Водещи специалисти от Медицинския университет в София и Националния център

...
Водещи специалисти от Медицинския университет в София и Националния център
Коментари Харесай

МОН публикува въпроси и отговори за ползата и рисковете от ваксините

Водещи експерти от Медицинския университет в София и Националния център по заразни и паразитни заболявания дадоха отговор на въпроси, сложени от учители в границите на акцията за повишение на тяхната осведоменост за изгодите и рисковете от имунизиране.

Над 3500 шефове на детски градини и учебни заведения от 25 района се включиха в над 40 срещи, проведени от МОН и РУО в границите на акцията. На въпроси, свързани с имунизациите, дават отговор над 20 специалисти от медицинските фармацевтични факултети, Българска академия на науките и РЗИ. Обсъжданията по райони не престават.

Отговорите на проф. Георги Момеков, дф, учител в катедра " Фармакология, фармакотерапия и токсикология " при Фармацевтичен факултет на Медицински университет-София и ръководител на Българското научно сдружение по фармация, доцент Нина Янчева-Петрова, дм - началник на Катедрата по инфекциозни заболявания, паразитология и тропическа медицина на Медицинския университет в София и доцент доктор Любомира Николаева - Гломб, дм, завеждащ поделение „ Вирусология “ в Националния център по заразни и паразитни болести
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР