Водещата световна компания в дистрибуцията на алкохолни напитки Diageo и

...
Водещата световна компания в дистрибуцията на алкохолни напитки Diageo и
Коментари Харесай

Diageo и Avendi подписаха 10-годишен договор за дистрибуция

Водещата международна компания в дистрибуцията на алкохолни питиета Diageo и екипът на Avendi България подписаха нов 10-годишен контракт.

Новината, която е необичайност за алкохолния бизнес у нас (обикновено контрактите за дистрибуция сред фирмите се подписват за не повече от 3 години), заяви персонално Ренато Юрич, общоприет управител на Diageo за Европейски партньорски пазари, Близкия Изток и Северна Африка. Той дойде в България, особено с цел да постави автограф под 10-годишния контракт с Avendi и съобщи, че българските му сътрудници са спечелили доверието му с изключителния си професионализъм и бързите темпове на развиване на компанията.



" Това, на което ме е научил животът за всеки тип триумф, професионален или персонален, е, че има едно само сериозно значимо нещо. И това не са парите, не е великата тактика, нито даже фантастичната концепция. Невъзможно е да постигнеш каквото и да било в живота без мощна и непрекъсната връзка, учредена на доверие и взаимно почитание. Искрено имам вяра, че през днешния ден сме се събрали тук, с цел да отпразнуваме мощната връзка сред 2 компании, и че и двете страни са подготвени за още и не престават да се питат " Колко високо е горе? " и " Какво би трябвало да създадем, с цел да стигнем дружно там? ". Ето по тази причина сме през днешния ден тук ", съобщи Ренато Юрич, който още си спомня първото си посещаване у нас през далечната 1995 година, когато среща група непознати младежи, които го канят на масата си в столичен ресторант. Той попитал какъв е мотивът за празненството, а те му дали отговор, че са се събрали, просто с цел да се веселят. Още тогава Ренато си спомня, че е видял капацитета на нашата страна, а през днешния ден се радва, че дружно с Diageo и Avendi са част от най-хубавите моменти на българите - моментите, в които те честват живота и щастието.



" През последните 3 години станахме очевидци на големия напредък на България, сега страната е най-големият пазар в района за Diageo и неоспорим водач във вносния алкохол с 35% пазарен дял в категория Уиски ", споделя още Ренато Юрич и добавя: " Когато приказвам за триумфа на Diageo в България, би трябвало да имаме поради, че той не би бил вероятен без нашия извънреден, дълготраен сътрудник в страната Avendi. Работим дружно към този момент 16 години, с пореден, годишен напредък в размери и пазарни дялове за всички наши марки. Миналото е велико, без подозрение. Заедно сме построили сполучлив бизнес със мощна основа. Но в този момент е времето да насочим вниманието си към бъдещето, тъй като бъдещето е там, където планираме да прекараме остатъка от живота си ", съобщи още той по време на подписването на новия 10-годишен контракт, който обезпечи на Avendi " Подписването на този 10-годишен контракт за дистрибуция сред Авенди - водач в маркетинга и дистрибуцията на потребителски артикули в България, и международния колос Diageo – световния водач в производството на питиета, ме кара да се усещам извънредно задоволена, стимулирана и въодушевена за бъдещето и триумфите, които взаимно ще реализираме. Diageo е стратегически значим сътрудник на Авенди. Дългосрочното ни партньорство ни дава убеденост и упоритост да развиваме визията си за бизнеса. Непрекъснато се стараем да постановяваме новаторски и съвременни практики, влагаме в най-съвременните системи и технологии, надграждаме и обогатяваме уменията на чиновниците ни и развиваме нашите надарени хора. Даваме своя принос за развиването на българската стопанска система, като задаваме стандарти и лидерски образец ", съобщи по време на бутиковата гала по подписването Юлиана Хартарска, шеф на Avendi България.



На финала двамата си пожелаха Keep Walking! и отпиха глътка цитрусов коктейл с Johnnie Walker.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР