Водещата роля на комунистическата партия вече я няма, но в

...
Водещата роля на комунистическата партия вече я няма, но в
Коментари Харесай

ДПС се нагледали на прегръдките на десни болшевици с леви комунисти

Водещата роля на комунистическата партия към този момент я няма, само че в Движението за права и свободи се нагледали на опити за реституция на комунизма от десните болшевици и столетницата комунисти.

Toва съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание за проваления трети мандат за сформиране на държавно управление.

По думите му се вършат опити тематики от партийни конгреси да бъдат включени в дневния ред на Народното събрание. През 1991 година комунистическата конституция била анулирана, член 1 го нямало към този момент и тематиките за партийни конгреси се прегледат в самите партийни конгреси, а не в Народното събрание.
 Утре Българска социалистическа партия връща мандата
Утре Българска социалистическа партия връща мандата

Свиленски откри, че Има Такъв Народ са патерица на Движение за права и свободи, а Възраждане на ГЕРБ

" Тези, за които нарушаването на законите на страната стана емблема, " приказвам за неуспеха на Прокопиев и тази власт на лъжата ", не са поискали да се решат значимите въпроси. Няма никаква, но никаква вяра, че на следващия ден може да се прегледат въпросите, а от едни записи видяхме, че десни болшевици, прегърнати с леви комунисти се пробват по всевъзможен метод да задържат узурпираната власт от задкулисието ", сподели още Карадайъ.
 На Тошко Йорданов му писнало от нелепости
На Тошко Йорданов му писнало от нелепости

Няма държавно управление, няма болшинство, няма преговори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР