Водещата на Търси се Нели Хаджийска, издаде своя колега Андрей

...
Водещата на Търси се Нели Хаджийска, издаде своя колега Андрей
Коментари Харесай

Андрей става баща до дни

Водещата на Търси се Нели Хаджийска, издаде своя сътрудник Андрей Арнаудов, че става баща до дни.

Това се случи по време на конференцията на ДНК, на която сдружението обществено регистрира активността си за двете години от основаването си, написа Хотарена. Андрей единствено се усмихна и избра да замълчи от поверие.

За никого не е загадка, че приятелката му Емануела е в напреднала бременност, а първородният им наследник евентуално ще е едно от хилядите бебета, които ще бъдат кръстени във Второто национално кръщене на ДНК.

Вече е определена и неговата дата – 7 октомври, а Андрей с горделивост разгласи, че към този момент са записани над 1000 деца. Това трансформира Направи го за България в най-успешната медийна акция за демографската рецесия у нас.

Като ТВ-продуцент и водещ с над 20-годишна процедура в медиите, Арнаудов предложи решение на информационния проблем сред страната, обществото и бизнеса посредством нов „ артикул " - онлайн платформата Bulgaria Wants You.

Инструментът промотира България като положително място за живот, работа и развъждане на семейство. На събитието на ДНК участва и Юлияна Дончева, която насочи съответен зов към младите дами: „ Обръщам се към всички дами - време няма! Възползвайте се от младостта, с цел да планирате семейство. "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР