Водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова се появи

...
Водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова се появи
Коментари Харесай

Изтощената Цънцарова с тежки думи: Не ги слушайте много. Обидно е!

Водещата на утринния блок на bTV Мария Цънцарова се появи в четвъртък в ефир в стряскащ тип, явно преуморена. Предната заран тя беше главният воин на малкия екран в изключителното предаване, отдадено на държавната рецесия.

След цялото напрежение и неустановеност на обстановката, Цънцарова направи своя коментар като публицист от първата линия на спора във властта.



“Основният ми извод през последните дни е, че не би трябвало доста да ги слушаме какво приказват, щото то в този момент е едно, след един час е друго - това и от двете страни ”, съобщи откровено журналистката.

“Така че... Просто е въпрос на преценка от страна на гласоподавателите, към кого по какъв начин да подходят, когато отново ни питат, тъй като в реалност става извънредно неприятно към този момент и обидно всичко, което ни се случва. Повече наподобява на пазарлък, в сравнение с договаряния и то с най-грозни средства - през извиване на ръце и безспорна промяна на позициите. Вчера се наскърбяваме, през днешния ден се молим да преговаряме още веднъж... Въобще... ”, добави Мария Цънцарова.

Колегата ѝ Златимир Йочев цитира стих на Радой Ралин, след което сподели, че остава да мечтаем да заспим и да се събудим с мъдри управници.



“На мен единствено ми се желае да заспя! ”, охлади поетичния му изблик Цънцарова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР