Водещата на съботното предаване Събуди се“ по Нова тв Мирослава

...
Водещата на съботното предаване Събуди се“ по Нова тв Мирослава
Коментари Харесай

Мирослава Иванова от Нова тв се самоцензурира в интервю с Цветан Цветанов

Водещата на съботното предаване „ Събуди се “ по Нова тв Мирослава Иванова се самоцензурира по време на изявление с Цветан Цветанов. По време на 20-минутния диалог вторият човек в ГЕРБ непрекъснато повтаряше, че той и ръководещата партия държат доста на морала в политиката.
Иванова обаче по този начин и не го попита по какъв начин се връзва това изказване с назначението на щерка му в Световната банка дни след приемането на бакалавърска тапия. Подобно предопределение на всички места по света се смята за аморално и проява по какъв начин се употребяват политически постове за персонално облагодетелстване. Изпълнителен шеф на Световната бака е Кристалина Георгиева. Тя е близка до ГЕРБ и точно партията я предложи за еврокомисар. Пак ГЕРБ я номинира и за общоприет секретар на Организация на обединените нации, само че тя се класира предпоследна от всички претенденти. Красимир Каракачанов назова присъединяване й обслужване на „ болните упоритости на Георгиева “. Дали с назначението на младата Гергана Кристалина Георгиева не се отплаща на Цветанов?

„ От вас узнавам това, на никого не съм казвала кого и какво да пита “. Това разяснява за Фрог нюз Силвия Зурлева, член на Борда на шефовете на „ Нова Броудкастинг груп “.

Преди дни във Фрог нюз публикувахме публична информация от уеб страницата на Световната банка, където е оповестено, че дъщерята на Цветан Цветанов е назначена за анализатор по проблемите на бедните райони. Шефът на парламентарната група на ГЕРБ помоли да не замесваме децата и да не публикваме новината, само че тя е публично оповестена от СБ и няма никаква причина да остане скрита. В редакцията се обадиха доста читатели, които нарекоха случая фрапантен образец за корист с политическо въздействие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР