Водещата на предаването На кафе по Нова телевизия Гала направи

...
Водещата на предаването На кафе по Нова телевизия Гала направи
Коментари Харесай

Гала с намек към Стефан в ефир: Виж колко е хубао да се женят хората!

Водещата на предаването " На кафе " по " Нова телевизия " Гала направи намек на половинката си Стефан, с който дружно са в ефир от два месеца.

Те разясниха събитията във " ВИП брат ", където следва сватбата сред Даниел Петканов и Александра Богданска.

" Виж какъв брой е хубаво да се женят хората? ", погледна водещата с усмивка към възлюбения си, с който живеят от години дружно, само че нямат брак.

Намекът й обаче бе охладен от коравосърдечния в обстановката по-млад мъж: " Не съм на това мнение ". " Защо не си на това мнение? ", попита водещата. " Ако ми дадете 20 минути, ще си кажа мнението, само че е хубаво, че в Къщата на ВИП брат смениха неприятното въодушевление с положително ", отговори на собствен ред Стефан.

" Там с доста въодушевление подготвят блюдата за сватбата. И ние тук в студиото си имаме кулинар. Само кажи, че някой от екипа ще се дами ", продължи да чопли тематиката Гала. " Не мога да кажа! Някоя от репортерките ли? ", упорстваше Николов.  " Говоря си, приказвам си... ", сподели Гала, а Стефан продължи: " Това някакво предложение ли е? " Тук 50-годишната телевизионерка се помири и сподели: " Откъде накъде аз ще ти предлагам. Ти от подмятания не разбираш ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР