Водещата на популярното предаване На кафе по Нова телевизия, Гала,

...
Водещата на популярното предаване На кафе по Нова телевизия, Гала,
Коментари Харесай

Гала се показа с необичайна визия в На кафе

Водещата на известното предаване " На кафе " по Нова телевизия, Гала, продължава да впечатлява с професионализма си и остава непроменена в очите на публиката. В четвъртък заран обаче, тя призна, че не е във форма, обяснявайки, че е " заспала ", и съобщи зареждането на обичания си сътрудник Дарко Ангелов.

Докато Дарко се забавлява пред камерите, Гала сподели своето несъвършенство. Тя се появи на екрана с фиби, които държаха опушената обратно коса. Изглежда екипът й беше малко нехаен, защото я приготвиха за предаването доста бързо и незадълбочено.

Междувременно, Дарко откри, че казусът на Гала не е това, че е заспала, а че дясната й ръка е скована и не може да се движи свободно. Актьорът даже стартира да имитира придвижванията на сътрудника си отвън ефира.

Според Дарко, нито билките, нито естествените лекове и мазилата помагали. " Единствено кинезитерапевтите се грижат за мен ", призна Гала, звездата на Нова телевизия.

Гала се оплака, че експлоатират контузията й в рамото и съпостави обстановката с провокациите, пред които се изправят участниците в излъчвания като " Игри на волята ". Тя уточни, че някои участници употребяват болките си като опрощение, с цел да изоставен надпреварата.

Мъжките панелисти, които вземат участие в предаването " На кафе " от години, взеха решение да " лекуват " Гала с похвали. Най-успешен беше артистът Юли Константинов, който съобщи, че Гала постоянно ще остане момиче, тъй като е от този вид дами, които съхраняват своята хубост без значение от възрастта. Хвалбите бяха толкоз доста, че самата водеща изиска да спрат, с цел да не наподобяват иронично.

Така, макар проблемите и неудобствата, Гала продължава да показва професионализъм и да се оправя с провокациите пред нея. Тя остава един от най-обичаните и възхвалявани телевизионни лица в България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР