Водещата на "По света и у нас" Филипа Иванова се

...
Водещата на "По света и у нас" Филипа Иванова се
Коментари Харесай

Напрежение в нюзрума на БНТ, Ади Радева се цупи от новата си длъжност

Водещата на "По света и у нас " Филипа Иванова се отдръпна от Българска национална телевизия по майчинство. След себе си обаче русокоската е оставила дупка, която от малкия екран към момента се мъчат напълно да запълнят.

Говори се, че в новинарския отдел царува напрежение, защото не може да се откри нов непрекъснат титуляр за осведомителната емисия, тъй като нямало задоволително готови водещи или пък претенденти, които да се харесат на необятната публика, написа " ".

Откакто Радина Червенова се пенсионира, Иванова се трансформира в фаворитка на феновете - държи се дискретно и професионално и добре си пасва с екранната си половинка Спас Кьосев.

Твърди се, че актуалната заместничка на Филипа, Аделина Радева, не се нравила от феновете - не харесвали нейното отривисто говорене. Сега продуцентите се чудели кого да сложат до Кьосев.

Според слуховете самата Радева също не била удовлетворена от сегашната си позиция. Тя приемала воденето на новините като крачка обратно, което още повече нажежавало обстановката в студиото. Но никой от по-младите фрагменти не бил на равнище, с цел да заеме титулярно място в новините.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР