Водещата на най-новото предаване в Code Fashion TV, FaceControl, Александра

...
Водещата на най-новото предаване в Code Fashion TV, FaceControl, Александра
Коментари Харесай

Мис България свали грима си в ефир, за да докаже, че е красавица

Водещата на най-новото предаване в Code Fashion TV, FaceControl, Александра Иванова смъкна грима на миската, която скандализира българската общност, с цел да покаже същинската й неподправена хубост.


Минути след избора на новата Мис България, нейна фотография взриви мрежата. Негативните мнения не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредност от изказвания в разнообразни телевизионни студиа. Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26-ти ноимври, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 почитатели в обществените мрежи, какво желаят да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева. Много от тях желаеха да я видят без грим. “Истина или предизвикателство!” На живо, в ефир, Тамара смъкна грима си и остана “себе си”.

Какво е нужно да има всяка една кандидатка, с цел да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, разясниха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV, Мария Бонева. Социалните мрежи и медиите тиражираха фотография на новата мис, която демонстрира част от лицето и, станала обекта на мнения, клюкарствуване и злобни изявления. Дали един нос може да съсипе нечии живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, дамата с най-грозния нос в Холивуд, съумя да направи паметни функции и да е горделив собственик на Оскар. “Ти Тамара, в случай че си интелигентна, а аз считам, че ти се такава, би трябвало да направиш дефектите в резултат. Нос можеш да си направиш когато и да е, само че ум не се налива и тяло не се прави по този начин елементарно.”, разяснява Мария Бонева. Има ли потребност хубостта от грим и екстеншъни?

Ефирът се изпълва, когато в студиото една Мис България си потегля, само че идва друга. Антония Петрова продължи в коментарното студио, появявайки се със скандално известното си палто, което събра доста отрицателни мнения. Но новите трендове демонстрират, че тя в действителност е в крайник с модата. Леопардови принтове в разнообразни вариации, още веднъж влизат в дрешника на дамите. Винаги ще си настоящ, в случай че те са част от визията ти. Но както сподели арт шефът на Code Fashion, Антон Узунов: “Не на всеки отива леопардовия тренд!” Така че дами, бъдете съвременни, само че постоянно съобразено със личното аз и самостоятелно лъчение.


“Красотата изисква жертви!” Но дали би трябвало тя да е непременно?! Анорексията е проблем, с който се сблъскват доста девойки, мечтаещи за стилния подиум. Личната история на Вероника Стефанова демонстрира, че това не е от такова значение.Тя съумява да се пребори с този проблем и със себе си, а по-късно показа България на влиятелния конкурс Мис Свят.

Конкурси, фешън трендове и настоящи събития, всичко това през погледа на Александра Иванова и нейните коментатори единствено в студиото на FaceControl по Code Fashion TV в неделя, 26-и ноември, от 20:00 часа и повтаряне в 00:00 часа. Всеки, който е пропуснал епизодите, може да гледа предаването на уеб страницата на малкия екран tv.codefashion.bg
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР