Водещата Мира Добрева се ожалва, че е изживяла ужасен ден

...
Водещата Мира Добрева се ожалва, че е изживяла ужасен ден
Коментари Харесай

Мира Добрева се оплака от хижари, които я изпъдили навън посред буря

Водещата Мира Добрева се ожалва, че е изживяла ужасяващ ден в планината. Насред стихия, стопаните на хижа " Рилски езера " я оставили да мръзне на открито в дъжд и вятър. Причината - не можела да влиза в постройката с дребното си кученце.

Ето какво написа след случката едно от най-емблематичните лица на Българска национална телевизия:

" Един час в окото на бурята. Пред вратата на българска хижа.

Когато си в планината. Когато забрули злокобен вятър и капки дъжд се забиват като стрелички в лицето ти. Когато спрат лифта, поради стихията на открито.

Когато не ти разрешат да влезеш вътре. Защото си с куче.

Тогава се питаш по какъв начин е вероятен подобен конфликт сред величието на природата и нищожеството на индивидите.

Хижа " Рилски езера ". Хижари със златни ланци и спортни екипи. Не Ви прави чест ", написа разочарованата от хората Мира във Facebook.



След обявата ѝ в обществената мрежа, от хижа " Рилски езера " също написаха пост по тематиката и разгласиха част от запис от камерите си за наблюдаване:

" Жалко е, че тъкмо публицисти се възползват от известността си, с цел да популяризират погрешна информация.

Днес в обществените медии и някои жълти уеб сайтове беше тиражирана погрешна информация, че сме отказали заслон от дъжда на три дами и кучето им.

Истината е, че те желаеха да влязат в столовата, в която по разпореждания на РЗИ не се позволяват животни (независимо от породата и тежестта им). Обяснихме им, че няма по какъв начин да посетят зоната за хранене, само че може да останат в скиорната. Това предложение явно е било под равнището им, тъй като, откакто прекараха в хижата известно време, са създали свои фотоси немили-недраги пред хижата.

И не, не е нашата дума против тяхната. Записите от камерите споделят всичко.

Правилата са за всички и хижите от време на време не могат да отговорят на високите упования на някои туристи. ", пишат те.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР