Водещата компания за онлайн доставка на храна Takeaway.com ще бъде

...
Водещата компания за онлайн доставка на храна Takeaway.com ще бъде
Коментари Харесай

Takeaway.com ще бъде спонсор на УЕФА за ЕВРО 2020™

Водещата компания за онлайн доставка на храна Takeaway.com ще бъде един от главните спонсори на УЕФА за ЕВРО 2020™. Платформата за доставка на храна става формален сътрудник на шампионата през идната година. Компанията ще употребява спонсорството, с цел да разпространява своите марки, присъстващи на 10 европейски пазара и предлагащи услуга за онлайн поръчка и доставка на храна.

Takeaway.com стана формален сътрудник на УЕФА за ЕВРО 2020™ като се снабди с премиум спонсорски пакет. Чрез него УЕФА дава права, свързани с телевизионното лъчение на шампионата, брандиране на рекламните пространства на стадиона, както и разнообразни спомагателни благоприятни условия, като да вземем за пример билети за УЕФА ЕВРО 2020™.

Очаква се Eвропейското състезание да бъде гледано от телевизионна публика, достигаща над пет милиарда фенове по света и три милиона фенове онлайн. Takeaway.com обслужва 16,7 милиона консуматори в 11 страни. Някои от марките на компанията включват Lieferando, Thuisbezorgd.nl и Pyszne.pl. Takeaway.com оперира в огромен брой от страните, които ще се състезават в УЕФА ЕВРО 2020™, както и в някои от градовете-домакини като Амстердам, Букурещ и Мюнхен.

Итсе Грун, основен изпълнителен шеф на Takeaway.com, съобщи следното за партньорството: „ Нашите марки към този момент са измежду най-разпознаваемите в страните, в които сме дейни. Спонсорството на УЕФА ЕВРО 2020™ ще укрепи нашия обсег и в допълнение ще утвърди Takeaway.com като водеща европейска марка. Това е една неповторима опция да достигнем до всички хора, изключително в миг когато почитателите се любуват на обичаната си храна “.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР