Воденият от Стойчо Младенов Кайсар претърпя загуба с 1:3 като

...
Воденият от Стойчо Младенов Кайсар претърпя загуба с 1:3 като
Коментари Харесай

Тимът на Стойчо Младенов претърпя поражение в Казахстан

Воденият от Стойчо Младенов Кайсар претърпя загуба с 1:3 като посетител на Жетису в мач от 15 кръг на шампионата на Казахстан. Така беше комплициран завършек на серията на Кайсар от четири следващи мача без проваляне. Домакините от своя страна стопираха поредицата си четири поредни загуби.

Аслан Дарабаев даде задатък на домакините в 29-ата минута, когато с отдалечен удар затрудни вратаря Александър Зарутский, който пропусна топката да мине през ръцете му.

В 41-ата минута Алекс Колев остави Кайсар с човек по-малко. Той получи преувеличен червен картон, откакто при опит за задна ножица изрита Ненад Адамович от Жетису в главата.

Въпреки понижения си състав гостите от Кизилорда съумяха да изравнят в 48-ата минута с попадение на Елвин Фортес, който с прекрасен диагонален удар прати топката тъкмо под гредата на Алмат Бекбаев.

Шест минути по-късно Максим Федин изпусна дузпа за гостите. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка в наказателното поле на Мирам Сапанов. Бекбаев обаче избави удара от бялата точка на Федин.

Домакините обаче стигнаха до успеха с два гола в последните 20 минути. Първо Дейвид Мавутора възвърне задатъка на Жетису в 71-ата минута с удар отвън наказателното поле, а в 80-ата Айбар Жаксиликов с глава след центриране от корнер оформи крайния резултат.

С този триумф Жетису събра актив от 19 точки и излезе на шесто място в класирането. Кайсар е пети с една точка повече и на три от четвъртия Тобол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР