Воденият от Николай Костов отбор на Стал (Камянске) хвърли бомбата

...
Воденият от Николай Костов отбор на Стал (Камянске) хвърли бомбата
Коментари Харесай

Стал взе точка срещу Шахтьор под ръководството на Николай Костов

Воденият от Николай Костов тим на Стал (Камянске) хвърли бомбата в 14-ия кръг на украинската Висша лига, завършвайки 1:1 при гостуването на Шахтьор (Донецк). Тимът на българските треньори Костов и Неделчо Матушев събра 10 точки и се изравни на дъното със Зирка, Олександрия и Черноморец (Одеса), като към този момент не е и финален съгласно головата си разлика.

Бразилецът Ферейра откри резултата за Шахтьор в 14-ата минута, а участниците в Шампионската лига не стопираха да преобладават. Въпреки че в голяма част от мача Стал се защитаваше, в 66-ата минута те съумяха да изравнят с помощта на сърбина Иван Обрадович.

Шахтьор владееше самодейността на терена през огромна част от времето и считам, че никой не се удивлява от сходен процес на мача против нашия тим. Избрахме такава тактичност и стратегия- да играем предпочитано в отбрана.

Шампионите можеха да решат изхода от дуела още преди почивката, когато у нашите момчета имаше съществени съмнения. И най-хубавото от това първо полувреме беше, че не пропуснахме втори гол.
" След почивката започнахме повече да се намираме пред вратата на съперника и получихме опция да изравним резултата, от която се възползвахме. Поздравявам тима за мъжеството, сподели Костов след срещата.

Медиите в страната пък незабавно означиха, че българските треньори са добавили убеденост и храброст в играта на младия отбор на Стал Камянске.

" Отборите на Николай Костов постоянно се отличават със собствен жанр, а в този момент се вижда, че даже и млади и неопитни момчета се преобразяват за няколко седмици работа, написа уеб сайтът ua-football.ua.
Шахтьор остава на върха в класирането с 33 точки, само че Динамо Киев може да редуцира задатъка им, в случай че през днешния ден завоюва като посетител на Карпати Лвов и прибави нови 3 точки към 25-те, които има.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР